Bli kveldens best kledde gjest: trend tipsene for høst/vinter 2019

Skal man i et bryllup i løpet av høsten eller vinteren finnes det mange vakre kjolevalg å vurdere. Særlig om høsten er det mange farger som passer perfekt til selskapskjolen om man skal delta i et bryllup og her får du noen av de største trendene for høst og vinter 2019.

Kjoler til høstbryllup

Er man heldig med været på høsten kan man fortsatt bruke kjoler som er litt lettere uten å være redd for å skulle bli kald i løpet av festen. Særlig i Norge hvor temperaturene begynner å krype nedover mot 0 og minusgrader i september og oktober kan det fort bli kjølig om kveldene, og det kan være lurt å velge en kjole som er noe lengre og har litt mer stoff. Skal man derimot i et bryllup som arrangeres tidlig på høsten kan man ofte være heldigere og få varmere vær, hvor man fortsatt kan velge kjoler i litt lettere materialer. Blant stilene som er populære kan man velge kjoler med V-hals og kjoler med stropper eller off-the-shoulder kjoler om man ønsker en kjole til bryllup med litt detaljer og fokus på hals og skuldre. Er bryllupet senere på høsten kan det derimot være fint å velge en kjole som holder deg litt varmere og en kjole med mindre utringning som kjoler med scoop hals kan være fine alternativer. Langermede kjoler er også et godt valg om man synes bare ermer blir litt kjølig på senhøsten.

Når det kommer til farger om høsten finnes det utrolig mange vakre farger å velge blant. Noen av de mest populære for 2019 er likevel mørkere farger som kongeblå, burgunder eller dype grønn farger, men også lysere farger som gammelrosa, lavendel eller olivengrønn er farger som passer utmerket på høsten.

Kjoler til vinterbryllup

Om vinteren er det ofte ganske kaldt om man skal i et bryllup som holdes i Norge, og det kan derfor være fint å velge en selskapskjole som har litt mer stoff og ikke eksponerer huden for mye. Kjoler med høyere hals som scoop hals og med lange ermer kan derfor være utmerkede alternativer. Mange av kjolene har også vakre blondeermer som gjør at kjolene likevel ser lette og elegante ut. En gulvlang kjole kan være å foretrekke om vintermånedene, men også asymmetriske kjoler er populære valg i 2019. Foretrekker man å ha en kjole med korte ermer eller bare skuldre, kan man også sørge for å holde varmen i løpet av kvelden ved å ta med seg en fin cardigan eller cape.

Når det kommer til farger er lyse pastellfarger fine til vinterbryllup, men også detaljer som litt mer glitter er populært i 2019. Her kan man for eksempel kombinere fargevalget med detaljer i gull for å gi antrekket et litt varmere preg. Når det kommer til stoff kan også fløyel være et perfekt valg for et vinterbryllup, og stoffet har fremdeles ikke gått av mote når det kommer til selskapskjoler for vinteren. Dette er samtidig et litt tykkere stoff som gjør at du fint vil komme til å holde varmen.